Upptäck framtiden för hjärt- och sinneshälsa på vårt nya institutInledning

Hjärtat och hjärnan är två av de viktigaste organen i människokroppen. Med deras funktion kan vi ha fysisk och mental hälsa. Av den anledningen är det viktigt att hålla dem i gott skick. Därför ägnar sig vårt nya institut åt forskning och åt att erbjuda avancerade tjänster för att stimulera hälsan hos båda organen. I den här artikeln kommer vi att förklara vem vårt institut är, vad dess uppdrag är och hur det bidrar till framtidens hälsa för hjärta och hjärna.

Vad är Institute for Heart and Mind Health?

Institute for Heart and Mind Health (IHMH) är ett forskningsbaserat institut som arbetar för att förbättra hjärtats och hjärnans hälsa genom innovativa behandlingar och tekniker. Vårt institut består av ett team av experter inom kardiologi, neurovetenskap och psykologi som är fast beslutna att tillhandahålla den bästa medicinska vård och forskning som finns tillgänglig. Vi strävar efter att öka välbefinnandet hos individer och samhälle genom att kombinera den senaste kunskapen, tekniken och medicinska expertisen för att förebygga, diagnostisera och behandla hjärt- och mentala hälsotillstånd.

Vårt uppdrag

På IHMH är vårt åtagande att främja vetenskap och tillhandahålla sjukvård i världsklass. Vi tror att forskning och innovation är nyckeln till att förbättra hjärt- och sinneshälsan. Vårt mål är att tillhandahålla avancerad, holistisk vård och behandlingar som är individanpassade utifrån varje persons unika behov. Vi strävar efter att tillhandahålla banbrytande lösningar som kommer att bidra till att förändra hälsolandskapet under många år framöver.

Hur vi bidrar till hälsa för hjärta och själ

På IHMH fokuserar vi på att utveckla och använda innovativ teknik för att förbättra diagnos och behandling av kardiologiska och neurologiska sjukdomar. Vårt team av experter använder toppmodern utrustning som MR, CT och PET för att bedöma tillståndet i hjärta och hjärna för att kunna ställa korrekta diagnoser och erbjuda individanpassade behandlingar.

Vi använder också sofistikerade bildtekniker för att upptäcka och spåra utvecklingen av olika sjukdomar över tid. På så sätt kan vi bättre förstå varje individs hälsa och utveckla mer målinriktade behandlingar. Dessutom undersöker vi olika sätt att utveckla behandlingar som minskar risken för sjukdom eller funktionsnedsättning på grund av hjärt- och hjärtsjukdomar.Institute for Heart and Mind Health har åtagit sig att tillhandahålla ledande vård och behandlingar för att förbättra hälsan hos båda organen. Vårt team av professionella medarbetare använder den senaste tekniken och forskningen för att skapa banbrytande innovationer som kommer att gynna individer och samhället som helhet. Vi är fast beslutna att fortsätta forska och utveckla behandlingar som kommer att bidra till en hälsosammare framtid för alla.