Upptäck Pasadenas främsta sjukhus för mental hälsa - förändrar liv med medkännande vårdUpptäck Pasadenas främsta sjukhus för mental hälsa: Förvandlar liv med medkännande vård

I Pasadena finns en av de högsta koncentrationerna av mentalvårdsinrättningar i Kalifornien, som erbjuder omfattande behandling till personer som kämpar med en mängd olika psykiska problem. I synnerhet Mendota Mental Health Hospital utmärker sig som en ledande leverantör av omfattande mentalvårdstjänster, och erbjuder boende, öppenvård och specialprogram som tillgodoser behoven hos människor med olika bakgrund och diagnoser. Med fokus på medkännande, evidensbaserad vård och ett engagemang för att förändra liv, är Mendota Mental Health Hospital ledande inom mentalvård i Pasadena och utanför staden.

Tillhandahåller patientcentrerad behandling av psykisk ohälsa

På Mendota Mental Health Hospital tror vi på vikten av att skräddarsy våra behandlingsplaner för psykisk hälsa efter varje enskild patients unika behov. Detta patientcentrerade tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att tillhandahålla ett omfattande utbud av tjänster och skapa en individuell behandlingsplan som uppfyller varje kunds behov. Vårt mål är att ge patienterna möjlighet att ta en aktiv roll i sin egen läkningsresa, med målet att uppnå full återhämtning.

För detta ändamål erbjuder vi ett brett utbud av mentalvårdstjänster, inklusive:

- Psykoterapi

- Kognitiv beteendeterapi

- Dialektisk beteendeterapi

- Missbruks- och beroendebehandling

- Gruppterapi

- Traumaterapi

- Psykiatriska utvärderingar

- Läkemedelshantering

- Rådgivning vid substansmissbruk och beroende

- Andligt stöd

- Par- och familjeterapi

- Utbildning i livskunskap

- Krisintervention

- Fallhantering

- Stödtjänster till samhället

- Telepsykiatriska tjänster

- Konsultations- och samordningstjänster

Förändra liv genom medmänsklig vård

Mendota Mental Health Hospital förstår att psykiska problem kan vara komplexa och utmanande. Vi strävar efter att ge medkännande vård som respekterar varje persons värdighet och autonomi. Vi har åtagit oss att tillhandahålla kvalitetsvård som uppfyller de högsta standarderna och att behandla varje klient och deras familj med medkänsla och respekt.

Vårt team av mentalvårdspersonal består av mycket erfarna psykiatriker, psykologer, rådgivare och terapispecialister som är dedikerade till att hjälpa klienter att uppnå sin fulla potential. Våra kliniker inom mental hälsa använder en mängd beprövade behandlingsmetoder för att utveckla en individuell behandlingsplan som tillgodoser varje patients unika behov. Vårt mål är att ge våra patienter möjlighet att göra positiva förändringar i sina liv och nå sina mål.

Skapa en stödjande miljö för läkning

På Mendota Mental Health Hospital har vår anläggning utformats för att erbjuda en säker, stödjande och icke-dömande miljö där våra klienter kan läka. Vår anläggning har en mängd olika bekvämligheter, såsom privata rum, grupputrymmen, utomhusutrymmen, trädgårdar och mer, för att skapa en atmosfär av komfort och stöd. Vi tror att en miljö som främjar läkning är avgörande för att hjälpa våra patienter att utvecklas.Mendota Mental Health Hospital är stolt över att vara Pasadenas främsta leverantör av omfattande mentalvårdstjänster. Genom vår patientcentrerade inställning, medkännande vård och stödjande miljö är vi fast beslutna att förändra liv och hjälpa våra klienter att nå sina mål. Om du eller någon du känner är i behov av mentalvårdstjänster, vänligen kontakta vårt team idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till.